KONTAKT

    

Adresa: Široki put 40a, Batajnica, Zemun. Mob: 063/873 90 68; 060/093 95 93
Pišite nam na mail: svetosaab@gmail.com

 

         Dugogodišnji predani rad, licence i sertifikati sa stručnih usavršavanja, kao i veliki broj zadovoljnih vlasnika SAAB automobila potvrda su kvaliteta usluga koje pruža auto servis Sveta.

Osnovna delatnost našeg auto servisa ogleda se u popravci i održavanju SAAB vozila. Stečeno znanje i iskustvo omogućava nam da pružimo najviši vid kvalitetne usluge. Tim stručnih majstora upotrebom savremene kompjuterske dijagnostike utvrdiće gde je nastao kvar na vašem SAAB ljubimcu i pristupiti rešavanju istog. Precizna autodijagnostika olakšava naš rad i omogućava da automobil u rekordnom roku bude u ispravnom stanju, nakon naše intervencije.

Usluge auto servisa za SAAB vozila "Sveta" :

  • auto mehanika

  • auto elektrika

  • auto elektronika

  • ugradnja i popravka auto klima na SAAB vozilima

  • prodaja novih i polovnih auto delova

  • kompletna kompjuterska dijagnostike za SAAB automobile

Specijalizovani auto servis za SAAB vozila, stručno i odgovorno izlazi u susret kada je reč o popravci i održavanju njihovih automobila. Svojim predanim radom zadobili smo poverenje brojnih klijenata čija smo srdačna preporuka njihovim prijateljima.

Redovan servis i održavanje SAAB vozila, omogućiće prijatnu i sigurnu vožnju. Doprinos koji dajemo bezbednosti na putevima, pružanjem usluga vlasnicima SAAB vozila u vidu popravke i servisiranja njihovih automobila, motivacija nam je da nastavimo sa svojim predanim radom.

Auto servis za SAAB vozila "Sveta" Batajnica, Beograd.