JSOFT
Zemun, Široki put 40a
+38160 093 95 93          +38163 873 90 68
Pon.-Petak 09:00h - 17:00h

O nama

O nama

Trudimo se da podignemo nivo usluge na nivo koji vi zaslužujete.
Naš auto servis "Sveta" spremno odgovara na sve izazove koje ste postavili pred nas.

U našem servisu zaposleni su majstori sa Sertifikatima i dugogodišnjim radnim iskustvom prvenstveno na vozilima pomenute marke, svih tipova modela i godišta.
Dodjite i proverite zbog čega smo najkompetentniji!

Po veoma pristupačnim cenama novi i polovni auto delovi za SAAB vozila. Dodjite i proverite zbog čega smo bolji od konkurencije!

Opremljeni smo najmodernijim specijalizovanim dijagnostickim uredajima i alatima koji nam omogućuju brže i lakše pronalaženje kvarova na vašem ljubimcu. Dodite i proverite brzinu i preciznost našeg rada!

JSOFT

JSOFT

Dugogodišnji predani rad, licence i sertifikati sa stručnih usavršavanja, kao i veliki broj zadovoljnih vlasnika SAAB automobila potvrda su kvaliteta usluga koje pruža auto servis Sveta. Osnovna delatnost našeg auto servisa ogleda se u popravci i održavanju SAAB vozila. Stečeno znanje i iskustvo omogućava nam da pružimo najviši vid kvalitetne usluge. Tim stručnih majstora upotrebom savremene kompjuterske dijagnostike utvrdiće gde je nastao kvar na vašem SAAB ljubimcu i pristupiti rešavanju istog. Precizna autodijagnostika olakšava naš rad i omogućava da automobil u rekordnom roku bude u ispravnom stanju, nakon naše intervencije.

Naši servisi

SVE VRSTE POPRAVKI NA SAAB VOZILIMA

VRŠIMO SVE VRSTE SERVISA NA SAAB VOZILIMA

DOSTUPNI SMO 08/17h RADNIM DANIMA

Dođite i proverite zbog čega smo najkompetentniji!

NAŠE USLUGE

JSOFT

Auto delovi


...Posedujemo sve delove za SAAB vozila kako nove tako i polovne, ako se odlučite da kod nas menjate neophodne delove dobijate pospust prilikom kupovine delova!

Auto delovi:
JSOFT

Auto klime


...Čišćenje i Dopuna auto klime:
Za efikasan rad, preporučuje se redovan servis na svake 2 godine, U sklopu redovnog održavanja vrši se reciklaža freona i ulja.

Auto klime:
JSOFT
JSOFT